Succes er:

5% strategi og 95% mindset*

- hvad bruger DU tiden på?

*Kathrin Weishäupl/Bob Proctor

Hvorfor bruge os?
- Sandy Gallagher og Bob Proctors "Thinking Into Results"?

tir online

Det er nemt at starte virksomhed og gå i gang. Det er dog mere udfordrende at lykkes med den. 

Og lykkes det med den, er det så de mål, ønsker og drømme som DU havde i starten, som DU har fået? 

Eller arbejder DU mange flere timer end før, til den samme løn eller i nogle tilfælde til en dårligere løn (Mange siger - "bare jeg får dagpengesatsen"…)

DU yder det bedste hver eneste dag, måske på bekostning af DIN familie, og DIG selv....

Men hvad nu hvis.......

Det kunne være sjovt, nemt og DU kunne forbedre DIT årsresultat med 900%????

Jo DU læste rigtigt - med 900% - det kan lade sig gøre også her i Danmark.

Hvad vil det gøre for DIG bare med 100%?

Bob Proctors program Thinking Into Results har hjulpet 1000vis af mennesker verden over med at nå deres drømme, ønsker og mål.

Det er et effektiv 6 måneders program, som ved hjælp af simple metoder, lærer DIG bla. at være mere effektiv, slippe af med frygten, bekymringerne og tænke anderledes. 

Dette materiale er over 150 år gammel og starter ved Napolien Hills bog "Think and Grow Rich" som Bob Proctor har læst igen og igen i over 60 år.
Bob har studeret ved de største indenfor menneskets potentiale og mindset og har taget det bedste af det bedste og puttet det i Thinking Into Results - så DU kan tænke DIG til de resultater DU ønsker.

BobandSandy2020-59image

Nøglen til succes er at skrifte DIN tankegang, når DU gør det, så vil alting ændre sig. Det er DIN nuværende tankegang, der styrer DIG og sammen med Bob Proctor vil vi lære DIG, at Tænke DIG til de resultater DU ønsker. 

DU kan SÅ meget mere, men det kræver en forståelse af DINE vaner, og paradigmer*, som gør at DU og jeg reelt set kun tænker 2-4% hver dag - resten er rutiner der sidder på ryg graden.

*består af bla. vaner, holdninger, det vi tror på mv. og det er programmeret i os, så vi bare gør det vi plejer

Vi holder os selv væk fra det vi ønsker, via vores programmering, det er vores programmerede tanker, der skræmmer os, får os til at tvivle, bekymre os, og derved gør os bange for at gøre netop det der skal til, for at opnå den lykke og succes vi virkelig ønsker. 

Thinking Into Results er det program der lærer DIG hvordan DU opnår ALT hvad DU ønsker - trin for trin via simple metoder.


DU lærer at tage ansvar og selv designe det liv DU ønsker at leve. DU er sat i verden for at udvikle DIG, men når DU læser denne tekst, gætter jeg på at DU sidder fast, og har gjort det længe.

Vær ærlig overfor DIG selv, og tag et valg om DU vil fortsætte hvor DU er, eller DU vil leve det liv, DU virkelig ønsker og drømmer om.


Vil DU vide mere? 
Kontakt os på: 30130678 eller på pgicoach@gmail.com

Det vi kan tilbyde er at hjælpe DIG og DIN virksomhed med at bruge de resurser og den viden DU/I allerede har til at få nye resultater.

I 99% af alle virksomheder, har virksomhedsejerne mere viden og uddannelse end der er behov for. Det er ikke der udfordringen er – udfordringen er at bruge den viden og få action bag.

Vi hjælper DIG med at få ændret de vaner og rutiner permanent, som ikke gavner DIG eller DIN virksomhed.

Så lærer DU at stoppe med at bekymre DIG og vende frustrationer om, så DU får plads til at vækste.

DU vil lære at holde fokus, få mere overskud og blive mere effektiv – og så vil DU se at i stedet for før, da alt var svært, hårdt og negativt, så er det nemt, sjovt og positivt.

DU kommer selv til at styre 100% hvad DU vil ændre, for det er DIG selv der ved mest, om DIG.

En coachs vigtigste rolle er at hjælpe DIG med at holde fokus på det gode DU gør og ikke lade DIG blive i fortiden, og komme med undskyldninger, for ikke at få de resultater DU ønsker, og det er lige præcis hvad vi hjælper DIG med, vi ser fremtiden, og med Thinking Into Results, vil DU selv lære hvordan DU gør det til en vane og tænke sådan, så efter de 6 måneder programmet tager, kan DU stå på egne ben og falder ikke tilbage, til der hvor DU var før, samt DU bruger programmet igen og igen, til de næste mål DU skal opnå.

Programmet er designet til at udvikle DIN virksomhed, og den eller dem, der udgør virksomheden, er DIG og DINE medarbejdere, uden dem, har DU ingen virksomhed. Det er DIG og DINE medarbejdere der laver de resultater DU eller I har, og derfor er det jer der skal udvikles. Det fede her er så, at det er ikke kun i virksomheden, det bliver bedre, men også privat.

Så stop med at stå i vejen for DIN virksomhed, for ellers kan det blive en kamp, resten af DIT liv, eller til DU ikke kan mere, det kan være på bekostning af familie, venner, give skilsmisse, konkurser, gæld for resten af livet eller alt muligt andet.

Havde vi vidst, hvad vi vidste i dag, så havde jeg stadig haft min webshop med børnetøj og jeg havde vidst, at det var mig selv, der holdt mig fra min succes.

Det der er fantastisk ved at bruge en coach er, at der er ingen skyklapper, ingen filter, de har selv været igennem alt det du kommer igennem, og du kan gøre brug af deres viden, og i det her tilfælde viden, viden der går over 150 år tilbage fra nogle af verdens mest succesfulde mennesker.

Tag et kvantespring i DIN virksomhed - kontakt os nu
Kontakt os på: 30130678 eller på pgicoach@gmail.com

Anton AC

Anton er uddannet maskinsnedker og har arbejdet i vinduesbranchen i 34 år.
I 2019 startede Anton på Thinking Into Results, men havde ikke forventet hvilken forandring det ville bringe med sig. I februar 2020 havde han sidste arbejdsdag i den virksomhed han havde brugt de sidste 34 år i. 

Materialet havde fået ham til at stoppe op og tænke efter, var det egentlig det her han ville?
Han fandt ud af, at hvis han ville have noget andet end det han var i, så skulle han gøre noget andet, og ikke kun arbejdsmæssig, men også at arbejde med sig selv.

Anton har været på en masse kurser i sit arbejdsliv, men når han tænker tilbage, så var det mere viden, mapper der samlede støv, og ikke noget der gjorde en forskel i virksomheden, hverken for arbejdsmiljø, effektivitet, fokus eller på bundlinjen, hvilket i de fleste tilfælde bare er spild af tid og penge. 
Det har gjort at Anton har sat sig ind i materialet, og arbejder med det hver dag, både personligt og professionelt.

Anton har mange års erfaring med ledelse og kan virkelig se hvordan materialet kan påvirke alle områder i en virksomhed og igennem en organisation, også selvom det kun er chefen der går i gang med Thinking Into Results.

"Én person kan ændre hele verden, én person ændrede min verden"
Sagt af Bob Proctor, og det er noget jeg ser hver dag gennem mit arbejde med materialet, både professionel og privat.

Anton ser frem til at møde dig som ønsker at få forandringer i din virksomhed og på din bundlinje.

Kopi af Kopi af Unavngivet
Kopi af Kopi af Unavngivet (5)

Karina AC

Karina er uddannet i butik men har altid følt at hun var endt i den forkerte ”kasse”
Hun har altid haft en drøm om at være selvstændig og har været både vinduespudser og har haft en webshop med børnetøj i flere år.

Men da hun først faldt over dette materiale som stammer tilbage fra de første forretningsmænd i verden, så var hun solgt.

At succes er 95% mindset og kun 5% strategi er nu så klart for hende, og hun forstår nu hvorfor hun ikke havde succes med den webshop som hun kaldte sin lille baby og arbejdede nonstop på og investerede SÅ mange timer i.

Karina er uddannet ved Proctor Gallagher Institute og studere daglig, for at blive en bedre version af sig selv, både professionelt og privat.
Karina er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Book et møde med os nu!

10:45

AM

Book tid med Karina 

Tager DIG igennem den personlige del, der kan spænde ben for DIN virksomhed

Book et tid

10:45

AM

Book tid med Anton

Anton kan hjælpe og sparre DIG med alt i forhold til DIN virksomhed

Book en tid med Anton AC