Om Karina AC   

Jeg hedder Karina Agerskov Chüsler. Bor på landet ved Vorbasse sammen med min dejlige mand Anton og vores tre fælles børn, Patrick på 16 år, Milas på 11 år og Hjalmer på 3 år og er desuden papmor til 2 drenge på 23 og 25 år, der bor selv.

Jeg flytter mennesker, fra der de er, til der de gerne vil være - via deres programmering i deres mindset. Det er som at få en brugsanvisning til sig selv - "Brugsanvisningen til et bedre liv på alle fronter", om det er professionel eller privat så er det samme sted der skal laves ændringer, nemlig i vores programmering i vores mindset. 

Succes på alle fronter er 5 % strategi og 95 % mindset, men for de fleste er det omvendt, de bruger tiden på strategi. 

Vi er vores egen værste fjende når det kommer til at få succes og lykke, vi holder os selv tilbage fra det vi ønsker med vores tanker. 

Karina familie
PGCT0919-4150

Jeg er et levende eksempel på, hvad dette materiale kan gøre, jeg er gået fra en svær depression til at være glad, på bare 14 dage.

Jeg har fået en forståelse af, hvordan vores mindset fungerer, er programmeret og hvorfor jeg endte med en depression og hvordan alle kan ende der.

Alle mine resultater kommer fra mig selv, og den måde jeg tænker, og nu ved jeg, at hvis jeg ønsker andre resultater, skal jeg ændre min programmering i mit mindset.

Bob Proctor, min mentor, har hjulpet mig med at finde ud af hvordan, jeg kan opnå succes i mit arbejdsliv og mit personlige liv. - Det er en simpel process.

I dag hjælper jeg andre, få deres ønsker og drømme opfyldt, ved hjælp af mine egne coaching programmer samt PGIs fantastiske program "Thinking Into Results".

Jeg er uddannet ved Bob Proctor og Sandy Gallagher ved PGI, hvis formål er at udvikle mennesker og lære dem at bruge deres mindset korrekt. 

PGIs vision er at forbedre livskvaliteten ved hver enkelt via deres tanker. 

Det PGI og jeg har er ikke bare endnu et kursus, det er en program ændring i DIT mindset. I vores undervisning handler det om netop DIT mål, DINE ønsker. I hvert program arbejder DU med DIG og det DU har behov for at arbejde med. Det vil være fra hvor DU er, og DU vil kunne bruge ALT i vores programmer.

Vi arbejder med de naturlige love, som alle bruger hver dag, men mange ved ikke at de bruger dem, hvordan de bruger dem og derved ved de ikke at de kan bruge dem endnu mere for at få mere lykke og succes i deres liv.

BobandSandy2020-59image
Karina AC Black

Vi har så meget mere potentiale hver især, men da vi ikke forstår hvordan vi tænker (Da vi reelt kun tænker 2-4% hver dag, resten er paradigme, som består af bla. vaner, holdninger, det vi tror på mv. og det er programmeret i os, så vi bare gør det vi plejer).

Vi holder os selv væk fra det vi ønsker, via vores programmering, det er vores programmerede tanker, der skræmmer os, får os til at tvivle, bekymre os, blive bange for at gøre netop det der skal til, for at opnå den lykke og succes vi virkelig ønsker. 

Min vision er;

  • At få alle til at skabe deres egen lykke og succes
  • At de får øjnene op for de kan SÅ meget mere end de gør nu
  • At de selv kan tage ansvaret for deres eget liv
  • At de bliver den bedste version af sig selv
  • At de ikke lade sig påvirke af omverdenen

  Inspiration 

Bob Proctor - Mindset og menneskets potentiale

Bob Proctor er fra Canada. Han er 86 år gammel, studeret mindset og menneskets potentiale i 59 år.
Sammen med Sandy Gallagher har han, Proctor Gallagher Institute, hvor jeg har taget min uddannelse som PGI konsulent. 

Bob ved alt om mindsettet og hvad der gør nogle får succes og andre ikke.

I 1961 begyndte Bob Proctor at studere ”Think and Grow Rich”, og det forvandlede hans liv. 
Bob lyttede til Earl Nightingales optagelse af bogen igen og igen og den dag i dag, læser han stadig i bogen hver eneste dag.
Herefter arbejdede Bob side om side med Earl Nightingale fra 1968 til 1973, før han startede sit eget personlige udviklingsfirma. 
I dag har Bob studeret tusinder af bøger og i dag betragtes Bob som verdens største ekspert på det menneskelige sind.
Bob Proctor Karina AC
Rhonda Byrne

Rhonda Byrne - The Magic

Rhonda Byrne har også god tag på mindsettet og her i blandt taknemmelighed.

Kan man få det godt ved at få taknemmelighed ind i livet?
 - Ja det kan man bestemt.
Vi fokuserer alt for meget på det negative og begynder vi at fokusere på alt det positive i stedet vil der komme mere af det i livet.
Jeg har flere gange været igennem og undervist i Rhondas bog The Magic - en taknemmelighedsrejse på 28 dage og efter Bob Proctor har bedt mig om at indføre taknemmelighed hver dag, var dette en spændende rejse at tage på. 
Derefter har jeg lavet mit eget program, Taknemmelighedsrejsen, med inspiration i bogen, samt alt det andet materiale jeg har studeret.

Vi tager så meget for givet, og ser ikke alt det smukke i livet.

En opfordring til jer, er også at se filmen, "The Secret", af Rhonda Byrne den er set af millioner verden over.

Eller Rhonda nyeste projekt en Hollywood-film inspireret af The Secret bogen og dokumentarfilmen. Her spiller Katie Holmes hovedrollen og instrueret af Andy Tennant (Hitch, Sweet Home Alabama).
Filmen hedder "The Secret, Dare To Dream"

Esther Hicks

Esther Hicks brugen loven af tiltrækning igennem hendes fortællinger fra Abraham. 

Den måde vi tænker på giver vores resultater, og igennem Esther forklarer Abraham, hvad vores tanker gør ved os og hvorfor vi ikke får de resultater vi ønsker.

Men alt i alt, så betyder vores humør ALT, for vi får hvad vi sender ud!

Dette citat er ganske sigende for dem:
"Når du tænker tanker, der føles godt for dig, vil du være i harmoni med den, du virkelig er."

Det er ikke nemt at forklare hvad de gør men det er fantastisk at lytte til dem - for det er så rigtigt alt det de siger.
esther Hicks
Louise-Hay

Louise Hay - The Hay House

Louise Hay er en inspirerende forfatter, hun er fantastisk med bekræftelser, spejl arbejde og positiv tænkning.

Hun har inspirereret mennesker verden over, lært millioner af mennesker at elske sig selv, og have et positivt mindset. 

Hun forstår at få os til at vende vores tanker, for alt vi frygter, alderdom, sygdom, os selv og meget andet.

Følg mig på Instagram…