Om Karina AC   

Hvem er jeg?

Jeg hedder Karina Agerskov Chüsler. Bor på landet ved Vorbasse i et hus, min mand og jeg selv har bygget i 2006.

Jeg bor med min dejlige mand Anton og vores tre fælles børn, Patrick på 17 år, Milas på 12 år og Hjalmer på 3 år og er desuden papmor til 2 drenge på 25 og 27 år, der bor selv, samt er blevet bedstemor til en lille skøn pige.

Jeg flytter mennesker, fra der de er, til der de gerne vil være - via deres programmering i deres mindset. Det er som at få en brugsanvisning til sig selv - "Brugsanvisningen til et bedre liv på alle fronter", om det er professionelt eller privat så er det samme sted der skal laves ændringer, nemlig i vores programmering i vores mindset. 

Succes på alle fronter er 5 % strategi og 95 % mindset, men for de fleste er det omvendt, de bruger tiden på strategi. 

Vi er vores egen værste fjende når det kommer til at få lykke, succes, fremgang og overflod, vi holder os selv tilbage fra det vi ønsker med vores tanker. 

Jeg vil også i gang!
PGCT0919-4150

Jeg er et levende eksempel på, hvad dette materiale kan gøre, jeg er gået fra en svær depression til at være glad, på bare 14 dage.

Jeg har fået en forståelse af, hvordan vores mindset fungerer, er programmeret og hvorfor jeg endte med en depression og hvordan alle kan ende der.

Alle mine resultater kommer fra mig selv, og den måde jeg tænker, og nu ved jeg, at hvis jeg ønsker andre resultater, skal jeg ændre min programmering i mit mindset.

Bob Proctor, min mentor, har hjulpet mig med at finde ud af hvordan, jeg kan opnå succes i mit arbejdsliv og mit personlige liv. - Det er en simpel process.

I dag hjælper jeg andre, få deres ønsker og drømme opfyldt, ved hjælp af mine egne coaching programmer samt PGIs fantastiske program "Thinking Into Results".

Jeg er uddannet ved Bob Proctor og Sandy Gallagher ved PGI, hvis formål er at udvikle mennesker og lære dem at bruge deres mindset korrekt via denne brugsanvisning.

PGIs vision er at forbedre livskvaliteten ved hver enkelt via deres tanker. 

Det PGI og jeg har er ikke bare endnu et kursus, det er en programændring i DIT mindset. I vores undervisning handler det om netop DIT mål, DINE ønsker. I hvert program arbejder DU med DIG og det DU har behov for at arbejde med. Det vil være fra hvor DU er, og DU vil kunne bruge ALT i vores programmer.

Vi arbejder med de naturlige love, som alle bruger hver dag, men mange ved ikke at de bruger dem, hvordan de bruger dem og derved ved de ikke at de kan bruge dem endnu mere for at få mere lykke og succes i deres liv.

BobandSandy2020-59image
Karina AC Black

Vi har så meget mere potentiale hver især, men da vi ikke forstår hvordan vi tænker (Da vi reelt kun tænker 2-4% hver dag, resten er paradigme, som består af bla. vaner, holdninger, det vi tror på mv. og det er programmeret i os, så vi bare gør det vi plejer).

Vi holder os selv væk fra det vi ønsker, via vores programmering, det er vores programmerede tanker, der skræmmer os, får os til at tvivle, bekymre os, blive bange for at gøre netop det der skal til, for at opnå den lykke og succes vi virkelig ønsker. 

Min vision er;

  • At DU har muligheden for at skabe deres egen lykke, succes, fremgang og overflod uanset hvor DU er nu
  • At DU får øjnene op for DU kan SÅ meget mere end DU gør nu
  • At DU selv kan tage ansvaret for DIT eget liv, uanset hvad der sker omkring DIG
  • At DU bliver den bedste version af DIG selv, for DINE børn, DIG selv, og alle andre

Inspiration 

Følg mig på Instagram…