Om Karina AC   

Hvem er jeg?

Jeg hedder Karina Agerskov Chüsler også kendt som Karina AC.

Jeg er født i 1980 og er den yngste i en søskendeflok på tre. 

Jeg er født og opvokset i Vorbasse, der ligger tæt på Billund og her bor jeg stadig. Jeg havde lige en afstikker til Esbjerg, Vejen, Skagen og et år i Sverige før jeg igen endte i Vorbasse hvor jeg fandt manden i mit liv, Anton. 

Jeg kendte ikke Anton i forvejen, da han er 12 år ældre end mig (der er 13 år mellem mine forældre så de kunne ikke sætte sig imod)
Vi mødte hinanden i Legoland, hvor jeg arbejdede og han kom forbi med sine to drenge.

Nu er vi stadig bosat i Vorbasse, hvor vi bor min mand Anton og vores 2 yngste drenge på vores mini herregård, som vi selv har bygget.

Vi startede i sommeren 2006 hvor vi flyttede i skurvogne på grunden og flyttede ind i efteråret 2007 - det var nogle vilde år, med masser af energi og gå på mod. Det er fantastisk at tænke tilbage på.

Vi har tre fælles børn, Patrick fra 2004, Milas fra 2009 og Hjalmer fra 2017 og jeg er desuden papmor til 2 drenge fra 1995 og 1997, der bor selv, og så er jeg beriget med bedstemortitlen til en lille skøn pige, der er fra 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit arbejde består i at hjælpe mennesker med at slippe fri af fortiden, leve og nyde nutiden samt skabe fremtiden.

Jo mere jeg studerer mig selv og dette materiale, jo mere kan jeg se at vores tanker giver vores resultater - så hvis vi ønsker noget er anderledes så må vi lære at tænke anderledes.

Vi kan ikke ændre på omstændighederne, men vi kan ændre vores holdning til dem. 
Vi kan ikke ændre på hvad andre siger, men vi kan få en teflon dragt der gør at det preller af. 
Vi kan ikke undgå at være omgivet negative mennesker, men vi kan lære at passe på vores egen energi, så de ikke smitter af på os. 

Jeg studerer hver eneste dag menneskets potentiale og sind, det er det, der gør mig en fantastisk coach og mentor, jeg forstår mig selv og bliver klogere på mig selv hver eneste dag, og dermed også DIG.

Mange behandlere tager en uddannelse, (nogle af dem bruger det ikke engang på sig selv) men når den er taget, bruger de ikke ret meget tid på at studere videre. 

Som sagt, jeg bliver ved med at studere hver eneste dag, resten af mit liv, præcis som min mentor Bob Proctor har lært mig, og som han gjorde til det sidste, han blev 87 år gammel og gik desværre bort i foråret 2022.

Dette materiale burde være allemandseje, det burde undervises i skolerne, det er som at få en brugsanvisning til sig selv - "Brugsanvisningen til et bedre liv på alle fronter", om det er professionelt eller privat så er det samme sted der skal laves ændringer, nemlig i vores programmering i vores sind.

Succes på alle fronter er 5 % strategi og 95 % mindset, men for de fleste er det omvendt, de bruger tiden på strategi. 

Vi er vores egen værste fjende når det kommer til at få lykke, succes, fremgang og overflod, vi holder os selv tilbage fra det vi ønsker med vores tanker. 

Men her har DU muligheden for at ændre på alt - det eneste kriterie der skal til er; Viljen til at gøre det!

 

 

 

 

 

 

Jeg er et levende eksempel på, hvad dette materiale kan gøre, jeg er gået fra en svær depression til at være glad, på bare 14 dage. (og jeg er ikke et enkelt tilfælde, flere af mine klienter, siger det samme)

Jeg har fået en forståelse af, hvordan vores sind fungerer, er programmeret og hvorfor jeg endte med en depression og hvordan alle kan ende der.
Angst, stress og depression er tanker, tanker vi selv tager ind, fordi vi ikke ved hvordan vi lader være, for det har vi aldrig lært - men det er slet ikke meningen vi skal have det sådan - livet er her for det skal leves, og være sjovt ikke for at have det skidt og have en masse bekymringer.


Alle mine resultater kommer fra mig selv, og den måde jeg tænker, og nu ved jeg, at hvis jeg ønsker andre resultater, skal jeg ændre min programmering i mit sind.

Bob Proctor, min mentor, har hjulpet mig med at finde ud af hvordan, jeg kan opnå succes i mit arbejdsliv og mit personlige liv. - Det er en simpel process som kan bruges igen og igen - og det bedste er at det er permanente ændringer DU får.

I dag hjælper jeg andre, få deres ønsker og drømme opfyldt, ved hjælp af mine egne coachingprogrammer samt PGIs fantastiske program "Thinking Into Results"
- Tænk DIG til resultater - for det er det DU kan, tænke DIG til de resultater DU ønsker - forestil DIG hvordan det vil være...?

 

 

 

 

 

 

Jeg er uddannet ved Bob Proctor og Sandy Gallagher ved PGI, hvis formål er at udvikle mennesker og lære dem at bruge deres sind på en helt ny måde via denne brugsanvisning.

PGIs vision er at forbedre livskvaliteten ved hver enkelt via deres tanker. 

Det PGI og jeg har er ikke bare endnu et kursus, det er en programændring i DIT sind.
I vores undervisning handler det om det DU ønsker, kun DIG ikke andre, DIT mål og DINE ønsker. I hvert program arbejder DU med DIG og det DU har behov for at arbejde med. Det vil være fra hvor DU er lige nu, og DU vil kunne bruge ALT i vores programmer uanset hvor DU starter fra.

Vi arbejder med de naturlige love, som alle bruger hver dag, men mange ved ikke at de bruger dem, hvordan de bruger dem og derved ved de ikke at de kan bruge dem endnu mere for at få mere lykke og succes i deres liv.

BobandSandy2020-59image

Vi har så meget mere potentiale hver især, men da vi ikke forstår hvordan vi tænker bruger vi det ikke
(Da vi reelt kun tænker 2-4% hver dag, resten er paradigme, som består af bla. vaner, holdninger, det vi tror på mv. og det er programmeret i os, så vi bare gør det vi plejer).

Vi holder os selv væk fra det vi ønsker, via vores programmering, det er vores programmerede tanker, der skræmmer os, får os til at tvivle, bekymre os, blive bange for at gøre netop det der skal til, for at opnå den lykke og succes vi virkelig ønsker. 

Min vision er;

At DU har muligheden for at skabe deres egen lykke, succes, fremgang og overflod uanset hvor DU er nu

At DU får øjnene op for DU kan SÅ meget mere end DU gør nu

At DU selv kan tage ansvaret for DIT eget liv, uanset hvad der sker omkring DIG

At DU bliver den bedste version af DIG selv, for DINE børn, DIG selv, og alle andre

Hvorfor skulle alt det andre har ikke også være tilgængelig for DIG?
Kontakt os og kom i gang med at leve DIT liv fuldt ud.

 

 

 

 

 

 

Inspiration

 • tir online Thinking Into Results

  Hvad vil det gøre for DIG, hvis DU kunne opnå alt det DU ønsker?

  Alle DINE resultater, er en spejling af DIG,
  og ønsker DU det anderledes, så skal DU ændre den måde DU tænker nu.

  I TIR får DU 12 videoer, opgaver og personlig mentoring af Bob Proctor og Karina AC - Vi hjælper DIG hele vejen til DIT mål  Bob Proctor er fra Canada. Han døde desværre i foråret 2022- 87 år gammel.
  Bob Proctor havde studeret sindet og menneskets potentiale i over 60 år.
  Sammen med Sandy Gallagher havde han, Proctor Gallagher Institute, hvor jeg har taget min uddannelse som PGI konsulent. 

  Bob vidste alt om sindet og hvad der gør nogle får succes og andre ikke.

  I 1961 begyndte Bob Proctor at studere ”Think and Grow Rich”, og det forvandlede hans liv. 
  Bob lyttede til Earl Nightingales optagelse af bogen igen og igen og den dag i dag, læser han stadig i bogen hver eneste dag.
  Herefter arbejdede Bob side om side med Earl Nightingale fra 1968 til 1973, før han startede sit eget personlige udviklingsfirma. 
  Bob nåede at studere tusindvis af bøger og i dag betragtes Bob som verdens største ekspert i det menneskelige sind og menneskets potientiale.
  Æret være hans minde

  Verdens bedste indenfor sindet og menneskets potentiale

 • tir online Thinking Into Results

  Hvad vil det gøre for DIG, hvis DU kunne opnå alt det DU ønsker?

  Alle DINE resultater, er en spejling af DIG,
  og ønsker DU det anderledes, så skal DU ændre den måde DU tænker nu.

  I TIR får DU 12 videoer, opgaver og personlig mentoring af Bob Proctor og Karina AC - Vi hjælper DIG hele vejen til DIT mål  Rhonda Byrne har også god tag på mindsettet og her i blandt taknemmelighed.

  Kan man få det godt ved at få taknemmelighed ind i livet?
   - Ja det kan man bestemt.
  Vi fokuserer alt for meget på det negative og begynder vi at fokusere på alt det positive i stedet vil der komme mere af det i livet.
  Jeg har flere gange været igennem og undervist i Rhondas bog The Magic - en taknemmelighedsrejse på 28 dage og efter Bob Proctor har bedt mig om at indføre taknemmelighed hver dag, var dette en spændende rejse at tage på. 
  Derefter har jeg lavet mit eget program, Taknemmelighedsrejsen, med inspiration i bogen, samt alt det andet materiale jeg har studeret.

  Vi tager så meget for givet, og ser ikke alt det smukke i livet.

  En opfordring til jer, er også at se filmen, "The Secret", af Rhonda Byrne den er set af millioner verden over.

  Eller Rhonda nyeste projekt en Hollywood-film inspireret af The Secret bogen og dokumentarfilmen. Her spiller Katie Holmes hovedrollen og instrueret af Andy Tennant (Hitch, Sweet Home Alabama).
  Filmen hedder "The Secret, Dare To Dream"

  "FEEL GOOD"

 • tir online Thinking Into Results

  Hvad vil det gøre for DIG, hvis DU kunne opnå alt det DU ønsker?

  Alle DINE resultater, er en spejling af DIG,
  og ønsker DU det anderledes, så skal DU ændre den måde DU tænker nu.

  I TIR får DU 12 videoer, opgaver og personlig mentoring af Bob Proctor og Karina AC - Vi hjælper DIG hele vejen til DIT mål  Louise Hay er en inspirerende forfatter, hun er fantastisk med bekræftelser, spejl arbejde og positiv tænkning.

  Hun har inspirereret mennesker verden over, lært millioner af mennesker at elske sig selv, og have et positivt mindset. 

  Hun forstår at få os til at vende vores tanker, for alt vi frygter, alderdom, sygdom, os selv og meget andet.

  The Hay House

 • tir online Thinking Into Results

  Hvad vil det gøre for DIG, hvis DU kunne opnå alt det DU ønsker?

  Alle DINE resultater, er en spejling af DIG,
  og ønsker DU det anderledes, så skal DU ændre den måde DU tænker nu.

  I TIR får DU 12 videoer, opgaver og personlig mentoring af Bob Proctor og Karina AC - Vi hjælper DIG hele vejen til DIT mål  Esther Hicks brugen loven af tiltrækning igennem hendes fortællinger fra Abraham. 

  Den måde vi tænker på giver vores resultater, og igennem Esther forklarer Abraham, hvad vores tanker gør ved os og hvorfor vi ikke får de resultater vi ønsker.

  Men alt i alt, så betyder vores humør ALT, for vi får hvad vi sender ud!

  Dette citat er ganske sigende for dem:
  "Når du tænker tanker, der føles godt for dig, vil du være i harmoni med den, du virkelig er."

  Det er ikke nemt at forklare hvad de gør men det er fantastisk at lytte til dem - for det er så rigtigt alt det de siger.

  Abraham Hicks

Følg mig på Instagram…