Vores familie mistrives

ddbcc117-47e9-4e9d-acfc-a8aad3606e61

Det hele startede tilbage 2019, hvor hele vores familie mistrives.

Familien bestod af lille Hjalmer på 1,5 år, som på trods af det hele, ikke virkede påvirket, hvilket vi helt sikkert også, kan takke vores fantastiske dagplejemor Lotte for, for hun er et fantastisk menneske med ro og harmoni. 

Milas på 10 år mistrives, han tiltrak alt det dårlige i skolen, havde virkelig dårligt selvværd, men alligevel formodede han, at passe på de andre, når de blev drillet og moppet - vi rendte kontant til kiropraktor og fys med ham, da der var noget der blev ved, med at sætte sig i klemme i ryggen og det havde vi nu gjort i mange år. 

Patrick på 14 år, som ikke kunne følge undervisningen mere, han sakkede bagud, mest i matematik, han talte med lærerne om, at det ikke var så rart hjemme, da vi ofte skændes.

Anton, min mand, der altid var glad og positiv, kæmpede sig igennem dagen, og rendte ofte til kiropraktor fordi hele hans højre arm sov.

Jeg selv var nede i kulkælderen, og det viste sig, at være min anden depression (min første var i 2008 og tog 8 måneder). Jeg var til samtaler ved lægen og da jeg endelig kunne få tid ved en psykolog, var det bare helt off, jeg følte virkelig ikke kemien passede sammen og jeg følte, at vi skulle igennem alt det jeg havde været igennem i 2008 og at jeg følte ikke at det var det udenfor, der skulle gøres noget ved, men ved mig. For det var mig der var nærtagende og mig der tog det hele ind, ikke så andre opdagede det, men når de ikke var der, så knækkede jeg. 

Jeg havde brug for noget andet, så jeg endte ved psykolog nr. 2 - men igen, alt udenom, bare snak, ikke noget konkret til, hvordan jeg kunne ændre MIG.
Ud over det, havde jeg konstant ondt forskellige steder i kroppen, samt havde haft en hælspore i 3 år, jeg gjorde alt, hvad lægen sagde jeg skulle men intet hjalp.

Så en dag fik vi besøg af en veninde, der havde været igennem, programmet Thinking Into Results med Bob Proctor - hun vidste ikke, om det kunne gøre noget for mig, og jeg fattede ikke meget af, hvad hun forklarede, men jeg vidste, jeg skulle gøre noget andet.

Det blev undersøgt og den 7. juni 2019 startede jeg op - 14 dage efter var jeg en anden, vi havde bestilt en forlænget weekend i Krakow, hvor vi var til et stort event og tænk på 14 dage før, ville jeg næsten ikke engang, gå op og tømme postkassen (Vi bor ude på landet).

Den 13. juni var jeg ved læge, og vi afsluttede mig.

Den 4. Juli var jeg ved psykolog og hun kunne se hvor jeg sprudlede, hun var ikke i tvivl om jeg havde fået det meget bedre. Jeg forklarede hende, hvad jeg havde gjort og hun kendte godt til Bob Proctor og synes det var fantastisk.
I august gik jeg selvstændig og mandag den 19. august, jeg havde mit første foredrag i Billund, hvor jeg stod foran en masse mennesker og fortalte min historie samt om dette materiale. 

Tænk at vælge en anden retning, kan ændre hele ens liv, på bare 14 dage.

For at komme tilbage til resten af familie, så er dette sket:
Hjalmer er nu 5 år (snart 6 år) han trives og bliver hjemmeskolet af både Anton og jeg.
Han spiller skuespil, i år er det Peter Pan og han er lillebror Michael, det er andet år han er med og både i år og sidste år, har han replikker, og han elsker det, han ser frem til at være sammen med både børn og voksne, der også spiller med og han glæder sig til det skal opføres i november, for der skal han have mikrofon, sminkes og have kostume på. Hjalmer går til forskellige sportsgrene og deltager i legegrupper og har en masse dejlige mennesker omkring sig.

Milas, nu 14 å. Han er flyttet til en ny skole, hvor han trives, han elsker at være sammen med kammeraterne. Han går ikke til behandlinger mere, det stoppede, da han også begyndte på personlig udvikling, og han er blevet SÅ klog på sig selv og sine valg. Milas og jeg starter en brevkasse op, hvor unge kan sende deres spørgsmål ind og vi svarer på en podcast - kaldet: De unges Q&A podcast, som snart kan findes på Spotify og andre steder.

Patrick er blevet 19 år i år og da han gik i folkeskolen ændrede det hele sig, da vi fik det bedre i familien, så var Patrick med i undervisningen igen og fik en fin eksamen.
Og sidste år, og dagen før han blev 18 år, afleverede jeg ham i Holte, på et bed&breakfast, hvor han skulle bo, til han selv fandt et værelse.
Han skulle gå på Textilskolen i Holte. Ja, det havde jeg ikke set komme, min søn, der ingen interesse havde haft for tøj, begyndte at strikke og sy - fordi han havde mærket efter, hvad han gerne ville, med dette materiale, hvilket alle unge burde lære. 

Anton gik selvstændig i marts 2020. Det viste sig, at da jeg fik det bedre, begyndte han at mærke sig selv og det viste sig han havde fået stress, og det kan jeg da godt forstå, med alt det vi havde været igennem, samt for mange opgaver på arbejde - han var gået fra værkfører til teknisk tegner (men var stadig i produktionen, for at løse opgaver, flere gange i ugen). 
Mht. for mange opgaver på arbejde, har han fundet frem til at det var hans egen skyld, for han sagde ikke nej højt nok, han havde fingeren i vejret, hver gang andre bad om hjælp eller der var nye opgaver, og han havde ikke sagt nej til, de gamle opgaver, han stadig havde i produktionen o.s.v. - og som han siger i dag - "Hvorfor sidder et voksent menneske, der har rigeligt, men fingeren oppe for at få flere opgaver???"
Anton trives i dag - både som lærer for Hjalmer og som selvstændig - han har købt et lille firma, med fluenet til døre og vinduer og det er lige ham. Han har ikke været til behandlinger siden han startede på materialet.

Jeg selv - ja jeg er kommet helt ud af angst, stress og depression - jeg coacher andre, til at få det bedre, leve det bedste liv, og jeg er overlykkelig for de resultater, mine klienter får - det er den største gave at få hver dag - se deres udvikling med mine egne øjne.
Mine skavanker er væk, jeg har fået en teflondragt, altså hvor alt preller af - jeg tager det ikke ind og lader det knække mig. Mit selvbillede er ændret og meget bedre (Selvbillede er selvværd og selvtillid) 
Jeg tør en masse ting, jeg ikke gjorde før, jeg er A menneske i stedet for B, springer i en balje med koldt vand hver morgen, også når der er is på, jeg nyder livet, er nærværende og mærker livet - jeg ved, at jeg er her af en grund, og det er at gøre en forskel i verden, jeg er ved at finde mig og blive den bedste version af mig selv, og det vil jeg arbejde på resten af mit liv.

Sidst, men ikke mindst har vi fået en ny beboer på matriklen - en skøn kattekilling (hvilket alle der kender mig, ville have svoret på, aldrig ville ske) Jeg er ikke dyrefan, men her er jeg også ved at ændre mig (i dag har jeg da klappet flere køer, til åbent landbrug - det var en stor overvindelse for mig)

Det DU skal tage med herfra er, DU er ikke, som DU er, DU behøver ikke blive ved med at blive i hamsterhjulet og mistrivsel - DU kan selv gøre noget, og jo før DU gør -jo før for DU bedring.
Vil DU have hurtig bedring i DIT og DIN families liv? Så er det min vej DU skal gå, for de andre vil bare sige til DIG at, "Det kommer til at tage LANG tid" - Lad være med at finde DIG i det - Spild ikke DIT dyrebare liv på at vente, tag selv ansvaret nu.

Jeg sidder klar ved computeren - book en samtale og tag en uforpligtende samtale med mig

Book en samtale her


20230728_1411271

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!