Fjern angst, stress & depression på få uger!

Black Beige Minimalist Neutral Lifestyle Collage Inspo Facebook Cover

Måske har DU selv været der, er der eller kender én der er der. I en depression, i stress eller har angst for mange ting. 
Hele ens krop siger fra, den gør ondt og man kan ikke overkomme noget.

Jeg ved det for jeg har selv været der, tilbage i 2008, og der havde været mange ting for mig, hvor det var gået for stærkt, og jeg ikke mærkede efter og mærkede mig selv. I 2006 flyttede vi i skurvogne sammen med vores dengang 2-årige, for at bygge vores drømmehus, vi gjorde det hele selv, foruden VVS, Blik på taget og el. Jeg arbejdede i weekenden på LEGO, som jeg var meget glad for. Hverdagene gik med at lave a-hoc opgaver som save brædder til, isolere, skrue skruer i, rydde op mv. der var mange ting at gøre på sådan en byggeplads - jeg var mega stolt af mig selv, for jeg gjorde en masse som jeg ikke troede jeg kunne samt det at bygge vores eget hus selv, var en kæmpe tilfredsstillelse.

Men det der gik galt var andres måde at behandle mig på, fordi jeg allerede havde et dårligt selvbillede (Hvad DU føler om DIG selv.) Når jeg tænker over det har jeg nok aldrig tænkt særlig pænt og godt om mig selv - jeg har altid følt at jeg var mindre værd end andre, de kunne mere end mig, de var mere end mig, og det var de sætninger jeg ubevidst sagde til mig selv igen og igen.
Jeg bed mærke i at når vi var sammen med andre, (min mand roste og roser mig til skyerne) så var det ligesom, skal vi drenge lige i gang, kan DU lige rydde af bordet, for DU er jo bare pigen, der ingenting kan, så pas DU bare husholdning og barn. Men jeg var lige så stor en del af byggeriet, jeg havde ikke en uddannelse og vidste alt muligt, men jeg bidrog på lige fod med Anton. 

Jeg tog det ind i mit i forvejen dårlige selvbillede og det blev lagret......

Når vi var i byen, mødte nye mennesker mv. følte jeg ikke det var mig de ville, men Anton, det var ham der troede på sig selv, og det kan jeg se nu, Antons selvbillede var meget bedre end mig, han havde ikke de tanker som jeg havde om mig selv. Han slog ikke sig selv i hovedet med ikke at være god nok, som jeg gjorde, dag efter dag, uge efter uge og år efter år.

Jeg kan godt forstå jeg gik ned dengang i 2008 - for jeg havde behandlet mig meget meget dårligt - men jeg vidste ikke anderledes - jeg vidste ikke hvordan jeg ændrede det. 

Jeg kom til en fantastisk psykolog, og hun fik vendt hvordan jeg så på ting, omgivelser og nogle af de ting der havde været. Men jeg havde stadig mit dårlige selvbillede. Jeg var stadig nærtagende.

En anden ting var også at jeg snakkede meget om andre, dårligt om andre, men det kan jeg se nu at alle gør, selv dem der ikke tror de gør, de gør det alligevel. Og den måde de naturlige love fungerer er, det DU sender ud, kommer tilbage. Og her er det en masse skidt der bliver sendt ud, og hvad får man så tilbage??? 
Ja DU har gætte det, en masse skidt.

Så alt det dårlige voksede igen i mig, jeg slog mig igen i hovedet, og jeg var kommet i en virkelig dårlig negativ spiral igen. Det gik indtil 2019, hvor jeg igen gik fuldstændig ned, min krop var nedbrudt, jeg kunne ikke huske, tænke klart, det sortnede for mine øjne, jeg frøs og alt muligt andet. 
Jeg gik til lægen og fik en tid ved en psykolog igen, ikke hende den fantastiske, men en ny. Da jeg sad der og hun begyndte at rode i alt omkring mig, stod det mig klart, det var ikke alt det udenfor der skulle bearbejdes, det var mit forhold til mig selv, og det var hvordan jeg tog andres ord (og de tanker jeg troede de tænkte) ind.

Jeg havde nu fundet den største hammer frem og bankede mig med den dagligt. Jeg havde igen fået en svær depression, og det var igen gået ud over min familie. Min fantastiske mand, vores to fælles drenge og min mands to drenge. Og så kunne jeg igen tage hammeren for at slå mig med at her slog jeg heller ikke til.

Jeg besluttede mig for at nu var nok nok, jeg skulle have styr på mig og stoppe med at tage alt ind - jeg ville have en teflon dragt hvor alt bare prellede af. 

En ven af os, havde præsenteret mig for Bob Proctor og fortalt lidt om programmeringen vi går rundt med, ikke at jeg forstod noget af det, men det resonerede ved mig. 

Jeg gik i gang med programmet "Thinking Into Results", og sikke en forvandling. På de første 3 dage mærkede jeg en markant forskel, det var fantastisk, jeg blev glad igen, som da jeg var barn, bekymringerne og de negative tanker forsvandt, og jeg var ikke engang startet på opgaverne endnu. Det var som om der blev tændt lys i et mørkt rum, den viden i programmet, det Bob Proctor havde brugt over 50 år til at samle, det var unikt og fantastisk.

Jeg må sige at "Thinking Into Results" ikke er for alle. Det er for mennesker der VIL have en ændring, alle får noget med, men hvis man vil have fuldt udbytte må man VILLE det og GØRE det der skal til, tillade sig selv at få ændringerne. 

Men når man først gør - så er det som der kommer et låg af én som har ligget der i mange år og hold én nede. At man virkelig bliver fri i sin egen krop og at man tager hovedrollen i sit eget liv, hvilket vi alle bør have. 
Har DU hovedrollen eller har DU en birolle i DIT eget liv?

DU er vigtig, DU er fantastisk, DU kan mere end DU tror - uanset hvor DU er i livet lige nu, så ligger DU låg på DIG selv, om DU nogensinde har haft angst, stress og depression, eller har et fantastisk liv, så ligger DU stadig låg på DIG selv, DU kan så meget mere end DU gør nu. 

DU skal lære at komme ud af comfort zonen, fordi der er noget meget bedre på den anden side, det har DU mit ord på.

Det er på tide af slippe fri af fortiden, leve i nutiden og skabe fremtiden

Loven af tiltrækning siger "Du får hvad DU sender ud" dermed også hvad DU tænker på, så tag kontrollen over tankerne, og få noget mere fantastisk, lev hovedrollen og fjern angst, stress og depressioner fra DIT liv for altid. 

DU er det værd!

Læs mere om programmet her 

Del gerne med én der kan drage nytte af dette

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!