NEJ, DET GØR JEG BARE IKKE!

20221210_093018-1

Er DU modig? Tør DU gøre en masse udfordringer? 
Nej vel, det var jeg heller ikke for 4 år siden. 

Jeg havde det bedste med det "jeg plejer", gøre det samme, have de samme interesser, ikke gøre noget der var udfordrende eller vildt.

Min følelse, efter at have studeret sindet og menneskets potentiale i over 3 år er, at vi bliver svagere og svagere, tør mindre og mindre, og bliver mere og mere nærtagende.
Alt dette er selvfølgelig pga. den programmering vi har fået, af andre mennesker, der gjorde deres bedste med det de havde (Husk det!)

Livet skal være sjovt og give os en masse fantastiske oplevelser, men når DU følger DINE normale rutiner, forsvinder hverdagen hurtigt, og måske føler DU kun det er i weekenderne, DU har det sjovt. Eller måske, når DU det ikke engang i weekenderne, for de er pakket med alt muligt DU tager til og gør, af pligt.
Så er der kun ferierne tilbage og her skal hyggen, samværet og glæden være, men fordi I ikke plejer at være sammen så meget og I har hver jeres forventning, ender det ofte i det modsatte. DU kan være drænet efter ferierne. 

Livet skal leves hver eneste dag - nydes hver eneste dag, og DU tænker måske det kan ikke lade sig gøre, men det kan jeg love DIG med at det kan, det kan blive så meget bedre, men det kræver DU gør noget andet. 

Så tilbage til mit morgenbad, gør noget andet, vær modig, gå efter mere for DIG selv, men også for DIN familie, få trivsel ind i DIT liv på alle fronter, så det påvirker DIT helbred, økonomi, lykke, familie, forhold, kort sagt alt alle omkring DIG.

Jeg er her for at hjælpe DIG, det mit hjerte brænder for er familier, der skal have det bedre, for sig selv og med hinanden, og dette materiale kan skabe mirakler og få kærligheden og respekten tilbage i familier, som jeg aldrig har set det før.

Vil DU/I have min hjælp? Så kontakt mig her: Send en mail her

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!