DU bliver som de 5 - DU bruger mest tid sammen med

Kvinde motiverende citat Facebook opslag (1)

DU er som de 5 personer DU er mest sammen med....
Kig på dem, er det sådan DU ønsker at være?
Er det nogle der trækker DIG op eller holder DIG nede?

Dem der er omkring DIG burde juble når der sker DIG noget godt, når DU opnår noget nyt.
De burde stå der og hjælpe DIG op - heppe på DIG....

Men ofte er det ikke det der sker, det er ofte det modsatte.


For 3 år siden startede jeg på dette materiale, fordi jeg havde en depression, men det har udviklet sig til noget helt andet. 

Vores liv er total forandret - det startede med at jeg blev selvstændig.
Et par måned efter jeg startede på Thinking Into Results ved Bob Proctor havde jeg lejet et lokale i Billund hvor jeg holdt mit første foredrag nogensinde selv, for offentligheden. 

Da jeg først begyndte på dette materiale, lærte at forstå, hvad det kan, hvad det gør - gik jeg fra en svær depression til, at jeg en uge efter, slet ikke kunne forstå jeg nogensinde havde været dernede, og at jeg kunne have det så godt, for, det må jeg ærlig indrømme, det havde jeg ikke haft siden jeg var barn - sommerfugle i maven, oplevede alt det smukke omkring mig, hvor var livet fantastisk.

Jeg er ikke den eneste der har oplevet denne forvandling, fordi jeg har fået forståelsen for mig selv, og hvordan jeg fungerer. Dette materiale burde have været det vigtigste materiale i skolen.
Tænk at man kan Tænke sig til resultater - Thinking Into Results.....

Min cirkel forstod mig ikke, og da jeg forandrede mig, så blev de også nødt til at forandre deres måde at se mig på. De mennesker jeg var sammen med for 3 år siden, er ikke de samme som dem jeg bruger mest tid med nu. 

De mennesker jeg er sammen med nu, er nogle der hiver mig op, der tror på mig, der ønsker det bedste for mig - helt inde i hjertet. 
Det er dem der lever dette materiale, og dem der selv går efter mere, dem jeg støtter og ønsker det bedste for. 

Negative mennesker, kan ikke give DIG DET, mennesker der er snæversynet, kan ikke give DIG DET, mennesker der kæmper med sig selv, bøvler med selvværdet, kan ikke give DIG DET.

Men mennesker der forstår sig selv, der går efter mere i livet, der finder det positive i alle små ting, og mennesker der er i dette materiale - de kan hjælpe DIG til et bedre, vildere og mere fantastisk liv, på alle områder.

Så vælg DIN cirkel med omhu, og har DU lyst til forandring så er døren i vores community altid åben.

Lad os få en snak om, hvad DU ønsker i DIT liv - hvad vil DU vil elske at lave, hvordan DIN hverdag skal være......

Livet er nu for det skal leves, ikke for DU skal vente på dagen hvor DU går på pension for at begynde at leve, eller weekender og ferier før livet bliver godt, livet skal leves hver eneste dag.

Et af mine mål er at hver eneste dag skal blive en bedre, sjovere, vildere (på en positiv måde), end dagen i går

Lige mine guldkorn til DIG i dag - hav en fantastisk dag

Kram fra 
Karina AC

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!