💕 Karina AC 💕

EN DAGLIG DOSIS AF SUCCES

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Ordreoversigt
6Min_FB_Ad5

EN DAGLIG DOSIS AF SUCCES

Six Minutes to Success er et program, hvor DU får en kort video i DIN indbakke hver morgen.

Videoerne er designet til at få dig til at tænke og ændre den daglige rutine ved hjælp af informationen i videoen, og derved opnå DINE mål. Du finder ud af, at hver morgen, har den video, du modtager, netop har den meddelelse, du har brug for på det bestemte tidspunkt - og du har adgang til et videobibliotek, hvor du kan gennemse alle videoer igen og igen. Komfort i dit eget hjem Det hele via din mobil Daglige påmindelser for at holde dig på sporet
Lektioner fra stjernen i filmen The Secret, Bob Proctor Forestil dig at have et sted at finde svarene på ethvert spørgsmål, som livet kaster dig ud i. Forestil dig at have dine drømme til at gå i opfyldelse uden at skulle bruge hele din tid.
Forestil dig, hvordan dit liv kan se ud 30 eller endda 90 dage fra nu af efter at have lært af den bedste lærer i verden om menneskets potentiale og succes hver eneste dag. Forestil dig at nå dine mål uden at opleve kampe med vækst og 'gøre det alene'. Du behøver ikke forestille dig længere, du kan deltage i seks minutter til succes i DAG og begynde at leve det liv, du altid har drømt om uden al besværet og kamp.


DU køber selv programmet på PGIs hjemmeside og den kommer til DIG i DIN mail.

Six minuts med Bob Proctor koster $139 hver halve år
Linket DU køber på er:
KLIK HER

Ønsker DU at købe community og coaching kan DU gøre det her ved på siden

Prisen er for 1 måneder for Facebook gruppe, med et unikt community, med andre der også sigter højere i livet.

Og ugentlig mulighed for at stille spørgsmål på en Q&A med Karina AC eller en anden fra teamet (ferier, helligdage mv undtaget)

DKK 1.000
Til betaling i dag DKK 1.000
inkl. moms DKK 200,00
fornyes mĂĽnedlig

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.